I Pupi Siciliani 4.55

5 star(s) from 180 votes
Vindegade 71
Odense, 5000
Denmark

About I Pupi Siciliani

I Pupi Siciliani I Pupi Siciliani is a well known place listed as Restaurant/cafe in Odense , Italian Restaurant in Odense ,

Contact Details & Working Hours

Details

Filosofien der giver liv til I Pupi Siciliani, dikterer et ønske om at guide vores gæster ud på en rejse gennem sublim smag, vulkanske klipper og det klare vand i vores land, kaldet Sicilien.

Vores kærlighed og passion for vores land har inspireret til navnet på vores restaurant, I Pupi Siciliani. Navnet stammer fra en af vores ældste populære traditioner, dukketeateret "L´Opera dei pupi", der igennem årene er kommet under beskyttelse af unesco. L´Opera dei pupi eller dukkeshowet med de sicilienske dukker tager navn fra det latinske ord "pupus", som betyder barn. L´Opera dei pupi der handler om Carlo Magno og hans krigere, har præget vores traditioner og gør den sicilienske kultur original i alle dens nuancer.

Antonio Parisi og Saverio Greco lægger i deres lidenskab for mad, erindringen om hvordan deres bedstemødre og mødre lod dem vokse i køkkenet. Det vil lave et af de bedste køkkener i verden, det italienske køkken, mere originalt og spændene med et strejf af talent fra middelhavet. Vi ønsker at bringe den ægte italienske madkultur til dit besøg i vores restaurant, I Pupi Siciliani.