Hotel Harmonien 4.78

4.3 star(s) from 188 votes
Gåskærgade 19
Haderslev, 6100
Denmark

About Hotel Harmonien

Hotel Harmonien Hotel Harmonien is a well known place listed as Hotel in Haderslev , Amusement in Haderslev , Food & Restaurant in Haderslev ,

Contact Details & Working Hours

Details

Om Harmonien
Haderslev med domkirken ligger smukt og centralt placeret i det sydlige Jylland. Det er en historisk by. Så tidlig som i 1292 blev den tildelt købstadsrettigheder. Biskoppens by med de mange velholdte, gamle huse, det aktive handelsliv og de smukke omgivelser gør et besøg i Haderlev til et specielt eventyr.

2 ½ times kørsel til Hamburg og 2 ½ time til København.

Harmonien er et nyrenoveret byhotel beliggende midt i Haderslev by ved gågaden.

Hotellet har egen P-plads.
Restauranten har åbent ildsted.
Harmonien er et fredet hotel- hvor mange af Danmarks regenter gennem tiderne har gjort deres visit. Harmonien er i dag også et moderne Kulturhus - med teater - musik og konference faciliteter op til 800 personer.

Harmoniens Multisal - er bygget i 1997 - her er et meget højt prioriteret akustisk niveau. Multisalen kan anvendes til teater, musik, rockkoncerter, symfonikoncerter, møder, konferencer og udstillinger.

Harmoniens køkken anvender friske råvarer til såvel a la carte retter som konference menuer, receptioner og til store og små selskaber.

Efter en dejlig fest eller en travl dag vil man gerne have det komfortabelt og dette er der mulighed for i et af vore 33 velindrettede værelser. Alle med fladskærms-TV, telefon, toilet og bad.

Alle vore værelser er nyrenoverede.