Hodja fra Pjort 3.58

4.6 star(s) from 24 votes
Milnersvej 39
Hillerød, 3400
Denmark

About Hodja fra Pjort

Hodja fra Pjort Hodja fra Pjort is a well known place listed as Arts/entertainment/nightlife in Hillerød , Theater in Hillerød ,

Contact Details & Working Hours

Details

Helt ny musical af Sebastian - Verdenspremiere efteråret 2014. Musicalen Hodja fra Pjort er baseret på Ole Lund Kirkegaards bog ved samme navn. Den er dramatiseret af Sebastian som også har skrevet musikken. Stykket er aldrig før blevet opført, så der er tale om en ur-premiere på en helt ny Sebastian-musical.

www.mastodont.dk
www.facebook.com/mastomusicals
www.instagram.com/mastodonterne
www.hodjamusical.blogspot.dk

En herlig historie om Hodja, der kun drømmer om at komme ud og se verden – og som er så heldig at komme i besiddelse af et flyvende tæppe.

Hodja er en dreng og bor i landet Bulgislav. Hans far er skrædder – og har syet så længe, at han er blevet helt skeløjet af det. Hodja bryder sig ikke meget om at gå i skole og lære at læse og skrive. Han vil hellere ud og se verden.

Ingen tager hans ønske alvorligt, ud over den gamle mand el-Faza, som han tilfældigt møder en dag. Af ham låner han et flyvende tæppe. Først øver Hodja sig lidt i at bruge det, men snart drager han ud i verden for at se sig lidt om. Han kommer til hovedstaden Petto. Her bor sultanen, der er den rigeste og mægtigste mand i landet – med 234 koner.

Sultanen får fingre i tæppet, og nu må Hodja bruge kløgt og list til at få fat i tæppet igen.

Forestillingen skal spilles i efteråret 2014. Først i Hillerød i august/september og derefter rykker musicalen til København og spiller i Tivoli i efterårsferien.