HairWellness by Salon Choi 2.45

4.9 star(s) from 8 votes
Sølvgade 89
København, 1307
Denmark

About HairWellness by Salon Choi

HairWellness by Salon Choi HairWellness by Salon Choi is a well known place listed as Spas/beauty/personal Care in København , Hair Salon in København ,

Contact Details & Working Hours

Details

1998 - 2002: Frisørskolen, Glentevej på Nørrebro
2003: Slut hos Cha Cha Cha / Søren Pjedsted i Helsingør.
2003 - 2006: Selvstændig i eget hjem i Gurre: "Salon Choi"
2007 - : Selvstændig i eget hjem i Tappernøje: "Salon Choi"
2009 - : Supplerende konsulentjob som frisør "Hos Gitte"
2015 - : Selvstændig med egen salon i Kbh K. "Hairwellness by Salon Choi"

Hairwellness by Salon Choi, er et knopskud af Salon Choi.

Salon Choi åbnede for første gang for frisørbehandlinger i ydmyge, men hyggelige kælderlokaler i privat hjem i Gurre / Helsingør: Nordsjælland.
Efter 3 dejlige år, rykkede jeg og min familie og dermed Salon Choi teltpælene op og flyttede til Tappernøje, sydsjælland , hvor vi fandt en stor gammel palæejendom, hvor der naturligvis var plads til det hele, også Salon Choi.
Efter 11/2 år, indså jeg, at jeg måtte have inspiration og sparring med ligestillede, og besluttede mig derfor sideløbende at have et konsulentjob.
Det har været den bedste beslutning og prioritering for mig og derfor for Salon Choi.
Det er blevet til 8 fantastiske år, hvoraf de 6 år har kørt som vekselvirkning mellem Tappernøje og St. Heddinge. En super kombinationen, som har givet mig sjælelig fred på alle fronter.
En sidste faglig udfordring manglede jeg dog at få realiseret.
En salon udenfor mit hjem.
Som sagt, så gjort.
For at blive helt sikker på destinationen for mit nye tiltag, afprøvede jeg muligheden for at leje en stol på Strøget og i Nyhavn.
Der var ingen tvivl i mit sind: Elsker livet og dynamikken i København og i juni måned fandt jeg de uimodståelige charmerende lokaler i sølvgade.
Hos "Salon Choi" har jeg altid haft et værdisæt om altid at have passion og fokus på håret og hele kunden i mit arbejde. Den dag det ikke er der mere, kan man lige så godt stoppe.
Dette værdisæt har jeg stadig, og det er i den ånd, jeg idag stadig driver min virksomhed i salon Choi i Tappernøje, såvel som i Hos Gitte i St, Heddinge og i HairWellness i Sølvgade , København.
Tak for at du tog dig tid til at læse dette. Vh. Choi og Hairwellness by Salon Choi.