Give Dækcenter ApS 3.27

5 star(s) from 20 votes
Industrivej 1
Give, 7323
Denmark

About Give Dækcenter ApS

Contact Details & Working Hours

Details

Give Dækcenter er et dækcenter og værksted med utrolig mange års erfaring. Vi ligger stor vægt på service og godt arbejde.

Ejnar Rosenhøj, 54 år, er ejer og direktør af Give Dækcenter. Han har 25 års erfaring med biler, dæk og fælge. Han er manden, der har stablet Give Dækcenter på benene. Hans glæde og passion for sit firma smitter af på kunder, såvel som på ansatte og forretningsforbindelser.

Han har det ikke fra fremmede, Ejnars forældre ejede en tankstation, og helt fra dengang, har han været interesseret i biler. Han var ikke gammel før den første motorcykel kom i hus, derefter den første bil. Herfra stammer hans store kærlighed til Opel Kadett'er, som han i stille og rolig stil samler på.

Ejnar kører Rallysprint, Hillclimb og lidt andet med sine Kadett'et, og både bilerne og pokalerne bliver fremvist i Give Dækcenters flotte udstilling, samt vores store udvalg i dæk og fælge.

Hvis ikke man render ind i Ejnar på værkstedet, så har Tonny føretøjen på. Man finder ham sædvanligt med hovedet dybt begravet i motorrummet på en af bilerne på værkstedet.
Tonny er Give Dækcenters dygtige mekaniske tekniker. Han er kreativt anlagt, og finder altid en løsning på enhvert problem. Hvis ikke der er en standard løsning, så skal Tonny nok finde ud af dette!. Ud over dette, så kan han hurtigt få nogle nye dæk og fælge på Deres bil!

Så hvis din bil trænger til et tjek, reparation, nye dæk og fælge eller vil du bare gerne have en uforpligtende snak om biler, dæk og fælge, så skal du endelig komme på besøg hos Give Dækcenter.

Vi er selvfølgelig vært for lidt kaffe og et super tilbud!