Gerlev CrossFit 2.81

4.6 star(s) from 10 votes
Skaelskoer Landevej, 28
Slagelse, 4200
Denmark

About Gerlev CrossFit

Gerlev CrossFit Gerlev CrossFit is a well known place listed as Gym in Slagelse , Sports Venue in Slagelse ,

Contact Details & Working Hours

Details

◾Kom i dit livs form
◾Det bedste træningsfællesskab
◾Tur til Los Angeles og La Santa Sport
◾Varieret, højintens og funktionel træning
◾Et passioneret underviserteam

CrossFit på Gerlev er højintens træning. Med fællesskabet i ryggen kommer du til at løfte, skubbe, trække og mærke din krop forandre sig dag for dag. Vores timer tager udgangspunkt i CrossFit' ens amerikanske rødder og lader træningen forblive rå med en unik stemning og et intenst lydbillede, der vil få dig til at flytte dine egne grænser og mærke fællesskabets styrke.

CrossFit er konstant varieret, højintens, funktionel træning. Vi er altid på udkig efter nye træningsinstrumenter i nye omgivelser. Vi bruger vægtstænger, kettlebells, medicinbolde, prowlers, kropsvægt, traktordæk og ikonet mukkerten, og vi udnytter udfordringerne i vores nærmiljø såsom skolens bakker, sandgraven og svømmehallen. Udover at denne kreative brug af instrumenter og omgivelser aktiverer mange muskelgrupper på en gang, gør det træningen legende, afvekslende og ikke mindst sjov.

Legen er en integreret del af den kollektive træning via rullefald, kolbøtter og krabbegang, og vi strækker din personlige mentale og fysiske styrke gennem pull-up, push-up, muscle-up, turkish get-up og god klassisk 'double-under'. Atmosfæren er højlydt, vi råber for hinanden, vi smiler for hinanden, vi sveder for hinanden og vi støtter hinanden. Samtidig forbedrer vi hele tiden dit tekniske niveau og din forståelsen af din egen krop.

Et ophold på Gerlev CrossFit speciale er vejen til dit livs form. Træningen er fysisk hård, og du kommer til at skubbe dine grænser for, hvad du tror, du kan. Eftersom du sjældent træner alene, er specialet samtidig stedet, hvor du opbygger et unikt fællesskab på tværs af køn og fysisk formåen. Faget er altså både for dig, der vil gå i dybden med din træning, og dig der aldrig har trænet intensivt før. Uanset hvor du er, udfordrer vi dig på styrke, koordination, kondition, smidighed og agility (at navigere igennem forhindringer). På det teoretiske plan vil du få en forståelse af CrossFit's historie og kultur. Derudover vil vi forholde os til kropskulturen, træningsplanlægning og kost, hvilket vil give en solid grundviden til dig, der planlægger at studere idræt på universitetet.