Geert Hansen & Co 2.14

4.4 star(s) from 5 votes
Krarupvej 17
Rødovre, 2610
Denmark

About Geert Hansen & Co

Geert Hansen & Co Geert Hansen & Co is a well known place listed as Company in Rødovre ,

Contact Details & Working Hours

Details

Hos Geert Hansen & Co. Aps benytter vi os af en stor portion erfaring indenfor alle dele af malerbranchen. Dette samt gode & alsidige kompetencer hos vore medarbejdere gør, at vi kan tilbyde alt til faget hørende, fra småopgaver hos private, henover kommuner & boligselskaber til entrepriser i den anden ende af skalaen, hvor vi tager styring fra start til slut i samarbejde med bygherre.

Malerfirmaet har de senere år tilegnet sig store erfaringer iht. ”one stop shopping” dvs. totalløsninger i flytteboliger med alle håndværksgrupper samlet. Dette koncept, som i første omgang blev os pålagt, har vi taget til os og søger at udvikle, forbedre & på alle måder tilpasse, så flest mulige kan opleve tilfredshed mht. udførte opgaver.

Siden firmaet 6. november 2000 kom på kortet har tanken været, at vejlede og stå til rådighed for kunder – store som små. De år der er gået siden, har vist, at det var det rigtige! Vi har i dag flere kunder som har været med fra start og der kommer, til vores store glæde, stadig flere til. Dette gør selvfølgelig også, at firmaet - for at kunne løfte opgaverne - har vokset sig stort, så vi i dag tæller ca. 35 ansatte.

Som en niche har vi, gennem mange opgaver for flere kunstnere, været med til at forskønne områder og bygninger på så forskellige steder som Vestforbrændingen, charlottenborg, Århus kunstmuseum & senest Skodsborg sanatorium.

Malerfirmaet Geert Hansen & Co. Aps. er medlem af Dansk byggeri