Galleri Gl. Lejre 3.23

5 star(s) from 7 votes
Orehøjvej 1A
Lejre, 4320
Denmark

About Galleri Gl. Lejre

Galleri Gl. Lejre Galleri Gl. Lejre is a well known place listed as Museum/art Gallery in Lejre , Art Gallery in Lejre ,

Contact Details & Working Hours

Details

Galleriejer: Dorte Smedegaard Philipsen

Galleri Gl. Lejre er blandt Danmarks førende gallerier og medlem af Dansk Galleri Sammenslutning.

Siden åbningen i 1988 har Galleri Gl. Lejre udstillet moderne dansk og international kunst - altid i tæt samarbejde med kunstnerne selv. I dag har galleriet en udsøgt stab af anerkendte kunstnere tilknyttet og har ca. 6 forskellige udstillinger om året.

Galleriet har flere funktioner. Dels at præsentere dets kunstnere for et bredt publikum, dels at virke som et kulturelt samlingspunkt med bl.a. kunstformidling og kunstforedrag. Galleriet tager sig også af udsmykningsopgaver og giver konsulentbistand til såvel erhvervslivet som til private.

Galleri Gl. Lejre er placeret i helt unikke omgivelser i den gamle, velbevarede landsby Gl. Lejre ca. ½ times kørsel fra København. Det ligger i en nybygget ejendom med store lyse udstillingslokaler, omgivet af en ralbelagt gårdsplads og en frodig have, der støder op til vikingetidens største kongsborg. Begge danner de rammen om en række spændende skulpturer.

Åbent torsdag, fredag, lørdag og søndag kl. 13-17 i udstillingsperioden, samt efter aftale på tlf. 46 48 04 86