Frøs Sparekasse 3.97

4.3 star(s) from 293 votes
Frøsvej 1
Rødding, 6630
Denmark

About Frøs Sparekasse

Frøs Sparekasse Frøs Sparekasse is a well known place listed as Bank in Rødding , Bank/financial Service in Rødding , Loans in Rødding ,

Contact Details & Working Hours

Details

Noget af det, vi lægger allerstørst vægt på i Frøs Sparekasse, er den tætte kontakt til vores kunder. Derfor kan du nu møde os her.

Vi har lavet denne side her på Facebook fordi vi ønsker, at gøre det nemt for dig at komme med feedback, stille os spørgsmål og følge med i de aktiviteter vi laver. Vi vil fortælle dig om vores dagligdag, komme med info om nye produkter og events og dele vores viden omkring økonomi.

For at skabe de bedste rammer for en god side og en god dialog har vi lavet nogle husregler, som vi beder dig overholde. Vi forbeholder os retten til at slette indlæg, som ikke overholder vores husregler eller Facebooks generelle vilkår og betingelser.


Husregler:

1.
Frøs Sparekasse vil på denne side ikke kommentere eller besvare spørgsmål vedrørende personlige økonomiske forhold. Vi rådgiver ikke om økonomi her på siden, og vores opslag eller kommentarer må derfor ikke forveksles med rådgivning. Ønsker du rådgivning skal du altid kontakte din rådgiver i Frøs Sparekasse.

2.
Vores side er offentlig, derfor må du ikke skrive personlige oplysninger som kontonumre, cpr-numre eller koder på siden.

3.
Tal pænt og hold den gode tone. Vi accepterer ikke indlæg, der er anstødelige eller som omtaler vores ansatte i en negativ tone. Hvis vi vurderer, at indlæg er anstødelige sletter vi dem og blokerer evt. vedkommende.

4.
Vi accepterer ikke reklamer, trolling eller spamming. Kommentarer som ikke er relevante i forhold til vores side eller det enkelte opslag kan blive opfattet som spam, ligesom den samme besked skrevet flere gange kan opfattes som spam.