Frøkjær It Consulting 1.77

Skomagervej 3B
Vejle, 7100
Denmark

About Frøkjær It Consulting

Frøkjær It Consulting Frøkjær It Consulting is a well known place listed as Internet/software in Vejle ,

Contact Details & Working Hours

Details

Frøkjær IT Consuling er en virksomhed med højt kvalificerede konsulenter og udviklere. Vi har mange års erfaring med Microsoft Dynamics AX og Microsoft XAL og deres støtteprodukter.

Tætte relationer
Vi opbygger tætte relationer til vores kunder, fordi den rigtige løsning bliver til i et nært samarbejde fra den første tanke til det færdige resultat.

Vi går til opgaverne på en professionel, men uformel og jordnær måde - og der er altid plads til smil.

Kvalitet i højsædet
Kvaliteten er i højsædet, og vi udviser høj moral i alle vores leverancer. Samtidig har vi et aldrig svigtende fokus på at levere og implementere med lav risiko og høj "Return on Investment" for vores kunder. Vi måler vores succes i den positive forandring, vi skaber på din bundlinje.

Selvom Frøkjær IT Consulting ikke er verdens største it-leverandør, så vidner vores referenceliste om, at både de største og de mindste bruger os. Vi går til enhver opgave med samme professionelle indstilling og engagement.

Hos os falder dit it-projekt aldrig til jorden. Vi skaber overskuelighed og finder den røde tråd. Sådan skaber vi de bedste resultater, og sådan skaber vi tilfredse kunder.