Fotograf Bjarke MacCarthy 2.33

5 star(s) from 5 votes
Lærkevej 13 1.sal
København, 2400
Denmark

About Fotograf Bjarke MacCarthy

Fotograf Bjarke MacCarthy Fotograf Bjarke MacCarthy is a well known place listed as Photographer in København , Company in København ,

Contact Details & Working Hours

Details

Mit navn er Bjarke MacCarthy. Jeg bor i Valby med mine 3 børn og en skøn kone.

Startede i branchen på et professionelt farvelaboratorie, og gik i 1996 i lære hos Graae & Bangsbo, som var reklamefotografer med en bred vifte af kunder og tilgange til at arbejde på.

Blev i 2001 færdig som reklamefotograf.
En læremester sagde engang, at man skulle have ”kærlighed til produktet”. Give det sit bedste, det uanset om det er en ferrari eller en 2 krone, der skal fotograferes. En filosofi jeg stadig går efter.

Under min læretid fik jeg især en passion for billedet af ”personen”. At forme mennesket med lyset, stemningen, og måden jeg´ ser og oplever dem på. At kunne skabe kontakten og tilliden til personerne der lader mig fortolke dem.

Den tid jeg har haft i mørkekammerat har har sat præg på min kærlighed til at arbejde med billedets udtryk (dengang i mørket ) og nu med photoshop og de andre programmer der er gået hen og blevet vores værktøjer, og på den måde arbejde med den kreative proces på begge sider af kameraet.

Gennem de sidste par år har jeg arbejdet meget med business reportager, erhvervs portrætter, og reklamefotografering.