Fedmeballon Center 2.64

4.4 star(s) from 7 votes
Sdr. Fasanvej 90, 1.th
Valby, 2500
Denmark

About Fedmeballon Center

Fedmeballon Center Fedmeballon Center is a well known place listed as Hospital/clinic in Valby , Medical Center in Valby ,

Contact Details & Working Hours

Details

Om Mave-ballon Center

Mave-ballon Center er en nyoprettet klinik i Valby, som tilbyder behandling af overvægt og fedme ved at anvende en ballon. Ballonen indføres i maven ved hjælp af et gastroskop (kikkert). Denne behandling tilbydes folk, som har en BMI på over 27, og som gerne vil tabe sig.

Klinikken er udstyret med det mest moderne og avanceret udstyr. Personalet er meget rutineret inden for kirurgiske og endoskopiske (kikkert) procedurer. Lægen, Haytham Al-Tayar, har mange års erfaring inden for kikkerundersøgelser samt behandling. Han er den hovedansvarlige for Mave-ballon Centret, samtidig er han ansvarlig for en større kirurgisk klinik i samme lokale. Ud over lægen er der en meget erfaren lægesekretær og receptionist og en sygeplejerske med mange års erfaring inden for operativ kirurgi.

Klinikken er totalrenoveret og rummer et areal på over 300 m2. Klinikken ligger på 1. sal sammen med andre læger med forskellige specialer bl.a. øre-næse-hals, reumatologi, plastikkirurgi samt almen medicin.