Eyelashes By Emma 2.45

5 star(s) from 10 votes
Frederiks Torv 1A, 2, 6
Thisted, 7700
Denmark

About Eyelashes By Emma

Eyelashes By Emma Eyelashes By Emma is a well known place listed as Beauty Salon in Thisted , Makeup Artist in Thisted ,

Contact Details & Working Hours

Details

Eyelash Extensions og Lash Lift i Thisted.

Jeg tilbyder single eyelash extensions, volume eyelash extensions samt lash lift (semi-permanent vippebuk).

Single Eyelash Extensions:

Det tager omkring to timer at lave et nyt sæt vipper, da der én efter én bliver limet en vippe på ens egne vipper. Man ligger stille og roligt med lukket øjne under hele bahandlingen, og derfor er der også en del, som falder i søvn. Når man skifter vipper (ca. hver 45.-60. dag), så falder vipperne med der. Dette skader dog derfor ikke ens egne vipper. Det er syntetiske hår, som vi bruger - og er derfor også allergivenlige. De syntetiske hår er heller ikke særlig tunge, og derfor kan man heller ikke mærke, at man har dem på. Man lægger heller ikke alt for meget vægt på ens egne naturvipper. :-)

Prisen for et nyt sæt single eyelash extensions er: 800 kr.
En lille opfyldning på 30 minutter koster: 200 kr.
En stor opfyldning på 60 minutter koster: 350 kr.

Man laver en opfyldning hver 2.-4. uge for at holde et fuldt sæt, da man taber vipper hver eneste dag pga. tab af ens egne naturvipper, som man skifter hver 45.-60. dag. Derfor er det fuld pris for et nyt sæt, hvis man venter mere end 4 uger for en opfyldning, da det er for tidskrævende derefter. :-)

Volume Eyelash Extensions:

Det tager omkring tre timer at lave et nyt sæt vipper, da jeg laver nogle vifter/faner med bittesmå hår og hvor de derefter limes på hvert enkelt natur hår. Dette kan ikke sammenlignes med buketter, da disse håndlaves og er meget lettere, og derfor skader det ikke ens egne naturvipper. Man ligger stille og roligt med lukket øjne under hele bahandlingen, og derfor er der også en del, som falder i søvn. Når man skifter vipper (ca. hver 45.-60. dag), så falder vipperne med der. Dette skader dog derfor ikke ens egne vipper. Det er syntetiske hår, som vi bruger - og er derfor også allergivenlige. De syntetiske hår er heller ikke særlig tunge, og derfor kan man heller ikke mærke, at man har dem på. Man lægger heller ikke alt for meget vægt på ens egne naturvipper. :-)

Prisen for et nyt sæt volume eyelash extensions er: 1000 kr.
En lille opfyldning på 30 minutter koster: 250 kr.
En stor opfyldning på 60 minutter koster: 400 kr.

Lash Lift:

Et lash lift er et semi-permanent vippebuk, som er perfekt til dig, der ønsker at få et flot buk på dine egne vipper og derfor syner de længere. Det tager omkring 45 minutter at lave et lash lift, hvor holdbarheden er omkring 6 uger. Man kan benytte mascara efter et lash lift.

Pris på Lash Lift, inkl. farve: 350 kr.

CVR-nummer: 38522566