Ellemarkens Aktiviteter 2.67

3.7 star(s) from 7 votes
Gymnasievej 117, st.tv.
Køge, 4600
Denmark

About Ellemarkens Aktiviteter

Ellemarkens Aktiviteter Ellemarkens Aktiviteter is a well known place listed as Event Planner in Køge ,

Contact Details & Working Hours

Details

Maja Much Nielsen (Helhedsplanen), er ansvarlig for 'Ellemarkens Aktiviteter', og det er meningen, at ALLE foreninger, klubber, aktiviteter mv. i Ellemarken kan komme med opslag på 'Ellemarkens Aktiviteter'.

Hvis du vil have et opslag på facebooksiden 'Ellemarkens Aktiviteter', skal du kontakte Maja i lejligheden på Gymnasievej 117, st. tv., skrive til mmn@bosj.dk eller ringe på telefon 21 43 25 44, så lægger Maja det på siden med tekst og evt. et billede.
Øverst i opslaget vil der komme til at stå, hvem der er afsender på opslaget fx 'STOLEMOTION', 'PETANQUEKLUBBEN' eller 'TIRSDAGSCAFÉ'.

Hvis du som beboer eller bruger af en af de mange aktiviteter i Ellemarken har en god historie eller et godt billede fra en sjov dag, kan du selvfølgelig også kontakte Maja, så det kan komme på Facebooksiden.

Og sidst men ikke mindst:
Del beskeden til dine venner og naboer, så vi kan få endnu flere med i gruppen så endnu flere nemt kan få information om, hvad der sker i Ellemarken.

Det er vigtigt, at du 'Synes godt om' opslag, kommer med kommentarer, spørgsmål eller forslag til opslagene. Det styrker dialogen :-)

Rigtig god fornøjelse :-)