Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, KU 4.24

3.8 star(s) from 5 votes
Øster Farimagsgade 5
København, 1353
Denmark

About Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, KU

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, KU Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, KU is a well known place listed as College & University in København , University in København ,

Contact Details & Working Hours

Details

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet er et af seks fakulteter på Københavns Universitet. Fakultetet har ca. 6.200 bachelor- og kandidatstuderende og 500 ansatte.

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet tilbyder bachelor-, kandidat- og ph.d.-uddannelser indenfor antropologi, psykologi, samfundsfag, sociologi, statskundskab eller økonomi. Hvert år optages ca. 900 nye studerende på bacheloruddannelserne.

Der er tradition for, at de øverste ledende poster i vores samfund bestrides af samfundsvidenskabelige kandidater, og efterspørgslen på kandidaterne er stor i den offentlige og i den private sektor. I udlandet udfylder mange af vore kandidater også kvalificerede stillinger i for eksempel EU, FN eller i en af de mange ulandsorganisationer.

Forskning og uddannelse er forankret på fakultetets fem institutter: Institut for Statskundskab, Økonomisk Institut, Sociologisk Institut, Institut for Antropologi og Institut for Psykologi.

Den omfattende forskning på institutterne er karakteriseret ved at være varieret og samtidig specialiseret til det højeste niveau inden for de enkelte institutters forskningsområder.