Det Grafiske Værksted 3.77

5 star(s) from 5 votes
Nørregade 35
Hjørring, 9800
Denmark

About Det Grafiske Værksted

Contact Details & Working Hours

Details

Foreningen har for tiden 60 anerkendte kunstnere som medlemmer.
Værkstedets ledelse varetages af en bestyrelse, som består af 3 kunstnere og 3 fra det lokale erhvervsliv. Bestyrelsen vælges af kunstnerne på den årlige generalforsamling. Bestyrelsen tager også stilling til optagelse af nye medlemmer.

Et eventuelt overskud sættes i trykmaskiner og andre forbedringer.

Ønsker man nærmere oplysninger, betingelser og priser for trykning er man velkommen til at kontakte værkstedet eller aflægge os et besøg. Kontaktoplysningerne står nederst herpå siden.

Værkstedet er fuldt professionelt indrettet, vi råder over to prøvetrykpressere til litografi, som kan trykke formater på 60 x 80 cm. og 90 x 130 cm. Hertil kommer en stentrykspresse til format 50 x 70 cm. På værkstedets øverste etage ligger kobbertryksværkstedet - pressen her kan trykke i formater på op til 120 x 240 cm. og en håndpresser til litografi. Det er ikke alene kunstnere med tilknytning til Nordjylland, som kommer her. Vi har jævnligt besøg af kunstnere fra det øvrige Danmark, Norge, Sverige, Færøerne og Grønland. Derudover har vi også haft besøg af kunstnere fra bl.a. Schweiz, Estland Østrig og Indien.

CVR: 79043613