Det Franske Conditori 3.59

H.C.
Frederiksberg, 1879
Denmark

About Det Franske Conditori

Det Franske Conditori Det Franske Conditori is a well known place listed as Grocery Store in Frederiksberg , Bakery in Frederiksberg ,

Contact Details & Working Hours

Details

Historien om Det Franske Conditori.
Bageri og conditori grundlagt i 1898 af Hans Cristian Thomsen efter at hans søn havde været 3 år i Frankrig for at lære fransk konditori.
Deres hovedformål var at fremstille finere fransk konditori og islagkager af høj kvalitet. Thomsen drev butikken frem til 1923 så overtog Dieter Sheffmann som forsatte med konditori, men bragte også brødproduktion ind i butikken.
I midten af 1960' erne købte Asger Andersen konditoriet som med tiden blev til en almindelig bagerbutik.1977 overtog Leon Christensen roret og i 1995 overtog sønnen Henrik Jonsbak butikken.

Henrik har i 2012 ført facaden tilbage, så tæt på den originale fracade fra 1898 som muligt og i 2014 bygget butikken om til en nymoderne, men stadig klassisk, med masser af hyggelig atmosfære.

2014 kommer også til at markere et retningsskifte, da vi har valgt at satse på finere "fransk" konditori sammen med vores fransk inspireret brød der igen skal kendtegne butikken og være vores "varemærke".