danbolig Kristjansen & Partnere - Nørresundby 3.34

4.7 star(s) from 13 votes
Brotorvet 2
Nørresundby, 9400
Denmark

About danbolig Kristjansen & Partnere - Nørresundby

danbolig Kristjansen & Partnere - Nørresundby danbolig Kristjansen & Partnere - Nørresundby is a well known place listed as Real Estate in Nørresundby , Real Estate Agent in Nørresundby ,

Contact Details & Working Hours

Details

danbolig Kristjansen & Partnere er beliggende centralt i Aalborg/Nørresundby lige ved Limfjordsbroen. En helt unik placering i lokalmiljøet.



Vi er et ungt og dynamisk team af ejendomsmæglere med et stort kendskab til det lokale boligmarked, og vi yder en personlig og individuel behandling af hver eneste boligsag og menneskene bag.



Vi sætter det højt at give vores kunder en professionel handel, og det betyder blandt andet, at vi på baggrund af vores solide erfaring og indsigt i både området og boligmarkedet sætter en realistisk pris fra begyndelsen, og at vi sørger for grundig opfølgning og information hele vejen igennem processen.



En bolighandel er ikke en hverdagsbeslutning, og det er vores fornemste opgave at give dig tryghed - fra første tanke om salg og frem til nøgleoverdragelsen. Vi lægger vægt på at sætte os i dit sted og være fleksible i forhold til den beslutning, du er ved at træffe.