Daikin Danmark 3.03

5 star(s) from 7 votes
Ballerup, 2750
Denmark

About Daikin Danmark

Daikin Danmark Daikin Danmark is a well known place listed as Company in Ballerup , Heating, Ventilating & Air Conditioning in Ballerup ,

Contact Details & Working Hours

Details

Daikin Europe N.V er et datterselskab af Daikin Industries, som er noteret på den japanske børs og er førende global producent og leverandør af HVAC udstyr (varme, ventilation og luftkonditionering).
Virksomheden leverer innovative førsteklasses kvalitetløsninger for indendørs klimastyring og imødekommer de skiftende behov fra private boliger, handels- og industrikunder og miljømærkning og ændrer i EU lovgivningen.

Daikin Europes hovedkvarter ligger i Oostende, Belgium og blev her startet i 1973 og har siden øget faciliteterne til at dække 150.000 m², hvilket gør den til den mest avancerede luftkonditioneringsfabrik i Europa, med produktion til så forskellige markeder som fra Norge til Sydafrika.

Senest er der kommet produktionsfaciliteter til i Plsen og Brno i Tjekkiet, hvilket har øget kapaciteten og formindsket leveringstiden. Daikin Industires har fuldt ejede datterselskaber i Storbritannien, Spanien, Tyskland, Italien, Frankrig, Belgien, Grækenland, Portugal, Polen, Centraleuropa, Sydafrika, Holland, Sverige og derudover et uafhængigt distributørnetværk.