BNI Thisted - Denmark 2.57

5 star(s) from 3 votes
Simons Bakke 39
Thisted, 7700
Denmark

About BNI Thisted - Denmark

BNI Thisted - Denmark BNI Thisted - Denmark is a well known place listed as City in Thisted , Organization in Thisted ,

Contact Details & Working Hours

Details

I team BNI Thisted har vi forretningspartnere genereret meromsætning til hinanden for i alt kr 4.323.952 de seneste 12 måneder.

- og vores ambition er at øge meromsætningen i den kommende periode.

Vidste du, at BNI-forretningspartnere i gennemsnit øger deres omsætning med 20% det første år af deres partnerskab? Især personlige anbefalinger har indflydelse på partnernes fremgang.

Team BNI Thisted er et dynamisk forretningsteam med engagerede forretningspartnere, som forstår at henvise forretningsmuligheder til hinanden.

Vi er et relativt nystartet team, og vi har et mål om at vokse i antallet af forretningspartnere til +40. Det muliggør nemlig flere forretninger og referencer. Kan du derfor tilføre entusiasme, dynamik og integritet til vores ugentlige forretningsmøder, så er teamet åbent for ansøgninger fra seriøse forretningsfolk.

Du er meget velkommen til at deltage uforpligtende ved et af vores forretningsmøder. Så får du en smagsprøve på, hvordan BNI fungerer i praksis samt en fornemmelse af, hvad et partnerskab kan få af betydning for dig og din virksomhed.

Vi ser frem til at hilse på dig!