Best in Life 2.45

5 star(s) from 3 votes
Gammelmosevej 136
Kongens Lyngby, 2800
Denmark

About Best in Life

Best in Life Best in Life is a well known place listed as Travel/leisure in Kongens Lyngby ,

Contact Details & Working Hours

Details

VI ER MÅSKE IKKE DE STØRSTE - MEN UDEN TVIVL DE BEDSTE!

Best in Life har netværket til at gøre det umulige, muligt! Fra billetter til alle sport events, 3-stjernet Michelin restaurant reservering, skræddersyet rejseplan, koncerter, opera eller teater billetter til internationale opvisninger. Vi vil skræddersy din næste rejse. Det eneste du skal fokusere på er de muligheder verden kan tilbyde. Vi har netværket – du får oplevelserne!

LUKSUSREJSER
I dag, handler livet om oplevelser. Best in Life gør det muligt for dig at opleve de mest unikke destinationer og events som verden kan tilbyde. Vores mission er at inspirere og hjælpe dig med at opnå din drømmerejse. Vores passion ligger i at afsløre skønheden som verden stadig gemmer på….

SKRÆDDERSYET OPLEVELSER MED MERE END 40 ÅRS ERFARING

Best in Life er stiftet i 2014 af Henrik Elmholdt og er et dansk ejet oplevelses bureau som udbyder unikke sportsrejser, samt eventyrlige luksusrejser på specielt udvalgte destinationer. På din rejse vil vores Concierge Service altid være til din rådighed. Vi har mere end 40 års erfaring i planlægning og arrangering af oplevelser til rejselystne gæster, som vil have det bedste livet tilbyder.

Besøg os på www.bestinlife.dk for at se vores unikke produkter og yderligere information.