Århus Baseball Softball Klub 3.3

5 star(s) from 5 votes
Åbrinkvej 11
Aarhus, 8000
Denmark

About Århus Baseball Softball Klub

Århus Baseball Softball Klub Århus Baseball Softball Klub is a well known place listed as Sports Club in Aarhus , Stadium, Arena & Sports Venue in Aarhus ,

Contact Details & Working Hours

Details

SPIL BASEBALL OG SOFTBALL I AARHUS!
ÅBSK er Jyllands ældste Baseball- og Softballklub. Vi holder til ved Åbrinkvej 11, 8000 Aarhus, hvor vi træner tirsdag, onsdag og torsdag. På siden kan du også se events og hjemmekampe under "begivenheder".

Baseball/Softball er en relativt lille sport i Danmark, men det gør den bestemt ikke mindre interessant! I ÅBSK gør vi meget ud af at fortælle om hvor dejlig en sport det er og hvor utrolig sjovt det kan være, at prøve at tage handsken på prøve en tur på gruset.

SLÅ EN HOMERUN MED ÅBSK
Kunne du tænke dig at prøve kræfter med sporten eller blot snuse lidt til "What the fuzz is all about?" så kig ned forbi banen når vi træner eller har hjemmekamp - alle er velkommende!

EN DEJLIG DAG I SOLEN - MED BAT & BALL
Når vi har hjemmekampe, er det hele meget bedre når vi har publikum. De fleste der kommer og kigger på, er ikke de største baseball-eksperter.

Vores publikum har igennem tiderne været: forældre og venner, cricket-spillere fra cricket klubben ved siden af, kolonihavebeboerne fra rundt om hjørnet eller folk der har set "at der vidst skete et eller andet derovre" da de gik forbi på ringgadebroen eller cyklede forbi via brabrandstien.

Men det der er til fælles for dem alle er, at de godt kan blive enige om, at være tilskuer til en baseball- eller softballkamp både kan være hyggeligt og yderst interessant.

Det er ikke unormalt at man som tilskuer, bruger mere tid på at se på øl/sodavand og burgers, end den egentlige kamp der også bliver spillet. Det er helt fint med os! - for det er sådan en tur til "The Ballpark" skal være.

BALLPARK
I 1840'erne, da baseball blev opfudnet i USA, var kampene spillet af "venne-hold"/"kollega-hold" som tog ud til en park og spillede deres kamp. Deres venner og bekendte kom og så på, imens de nød deres picnickurv på græsset i parken.

Deraf kommer navnet "Ballpark", som man stadig kalder et baseballstadion i USA, den dag idag. Fordi det var ligesom en tur i parken, hvor det handlede om at hygge sig - og nå ja, så var der da vidst nok også noget med at din onkel spillede lidt "town ball" som det hed dengang :)

KOM NED PÅ BANEN
Så kig endelig forbi og hvis det er lidt for "farligt" at tage ned på banen helt alene, så tag en ven med - han/hende vil helt sikkert synes det kunne være hyggeligt at bruge sin dag sammen med dig og en masse god Baseball og/eller Softball