jeeigentaart.nl 3.5

Widdersdorferstrasse 207
Cologne, 50825
Germany

About jeeigentaart.nl

jeeigentaart.nl jeeigentaart.nl is a well known place listed as Food/beverages in Cologne , Bakery in Cologne ,

Contact Details & Working Hours

Details

welkom bij jeeigentaart.nl
Wij zijn de nummer 1 aanbieder van taarten. Wij bedrukken voor jou in de taarten-shop verse fototaarten, themataarten,verjaardagstaarten, kinderverjaardagstaarten of taartenopleggers deze worden speciaal naar jou wens gemaakt.

Passend voor elke gelegenheid - bijv. verjaardagstaarten bestellen
Een fototaart voor je verjaardag, voor Valentijnsdag, voor een verloving, voor Pasen of voor Kerstmis. Een themataarten als liefdesgroet , als verjaardagstaart, als excuus taart, als afscheids taart, als feest taart of voor het behalen van een rijbewijs onze taarten passen bij elke gelegenheid en zijn zeker een grote hit! Onder het motto “een taart zegt meer dan 1000 worden.”

De productie van taarten in ambachtelijke bakkerijen
Verse taart online bestelen, onze taarten worden gemaakt door ervaren banketbakker en zijn altijd vers! We produceren met hoogwaardige ingrediënten en onder strenge productie regels. Je kunt kiezen uit een sappige chocolade cake met chocolade of kers vulling. Wij hebben ook een heerlijke vanille cake met citroen of een laag framboos en een laag vanille vulling. Wij bieden hoog kwalitatieve taarten in onze shop! Dus elke verjaardagstaart is zeker een eye-catcher!

Directe printen op de marsepein door gepatenteerde printers
Van onze Deense partner Odense Marsepein maken we de basis voor de gedrukte verjaardagstaart in onze Taarten-shop. De top fabrikant levert ons heerlijk marsepein gemaakt van een unieke mix van Californische amandelen. Het marsepein word bedrukt door ons zelf ontwikkelde en gepatenteerde levensmiddelprinter met kleurstof. De digitale drukmachines zijn speciaal ontwikkeld voor dit doel en drukken de foto,s duidelijk en vol kleur! Bestel de heerlijke taarten online, zo word elke verjaardagstaart een groot succes!

Veilig taarten versturen door heel Nederland
Onze taarten-shop bezorgd de taarten veilig via DHL paket of via DHL Express naar jouw gewenste adres. Hier kun je ook een gewenste lever datum kiezen. Met DHL express komt de taart op jouw gewenste datum aan, met DHL Paket is het +/- 1 werkdag van de gewenste datum. Slecht na 2 werkdagen (DHL EXpress) of ongeveer 3 werkdagen (DHL Paket) is de bestelling bij jouw. Zo word taarten bestellen makkelijk gemaakt!