Diyalog Eğitim 2.38

5 star(s) from 11 votes
Spichern str. 28
Wuppertal,
Germany

About Diyalog Eğitim

Diyalog Eğitim Diyalog Eğitim is a well known place listed as Consulting/business Services in Wuppertal ,

Contact Details & Working Hours

Details

Uzun yıllar Almanya’da yaşamanın getirdiği tecrübeyle fark ettik ki; yurt dışında en çok ihtiyaç duyulan şey o ülkede yaşayanlardan elde edilecek deneyimdir. Almanya’ya üniversite eğitimi almak için gelip yerleşen ve iki ülke kültürünü de yakından tanıyan genç bir ekiple yola çıktık. Türkiye ve Almanya arasındaki köprülerin gelişmesinde bir parça rol almaya karar verdik.

Diyalog Eğitim Danışmanlık Firması, daha iyi bir dünya için daha iyi bir eğitim düşüncesini benimsemiş bir eğitim danışmanlık kuruluşudur. Çalışma ortaklarımız barış ve hoşgörünün egemen olduğu bir Avrupa’ya entegrasyonu benimseyen ve bunun için faaliyette bulunan devlet kuruluşları, özel şirketler ve çeşitli eğitim kurumlarıdır.

Almanya’da eğitim izni alabilmek için, AB ülkelerinden olmayan öğrencilerin vize almaları gerekmektedir. Dil öğrenme esnasında vizeler genellikle ortalama bir eğitim süresi kadar verilmekle birlikte, üç sömestire kadar uzatılabilir.

Ekibimiz Almanya ve Türkiye’de ikamet eden genç ve dinamik bir kadrodan oluşmaktadır. Geleceğiniz için büyük bir adım olacak Almanya’da eğitim fırsatını yakalamanızda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız.