Biller Ortopedik Teknolojisi Ve Saglik Merkezi GmbH 4.66

Billhorner Mühlenweg 1
Hamburg, 20539
Germany

About Biller Ortopedik Teknolojisi Ve Saglik Merkezi GmbH

Biller Ortopedik Teknolojisi Ve Saglik Merkezi GmbH Biller Ortopedik Teknolojisi Ve Saglik Merkezi GmbH is a well known place listed as Organization in Hamburg , Hospital in Hamburg ,

Contact Details & Working Hours

Details

Heinz Biller ile Hayata Dönüs...

Protez konusunda master yapmis biri olarak Heinz Biller, büyük kazalar sonucu bacaklarini kaybedenleri bile kosturuyor. Ve onunla yapilacak bir konusma, saglam bacakli insanlara bile ilginc gelebilir.
Ortopedi Teknolojisi ve Protez Saglik Merkezi sahibi olan Heinz Biller'in yasam öyküsü, kaderinin cok zor oldugunu düsünenler icin güzel bir örnektir.
1954 savasi sonrasi, ekonomik anlamda mucizelerin yasandigi dönemde, henüz 4 yasinda olan kücük Biller, gecerdigi büyük bir kaza sonucu sag bacagini kaybeder. Iste bu olaydan sonra kaderinde mucizeler yaratacagi günlerde baslamis olur. Ve kendisi gibi olan bir cok insaninda mucizesi olacaktir.
Bugün 64 yasinda olan Heinz Biller, bugünki hayata bakis acisiyla gecmisine baktiginda: " cocuklugumda yasadigim bu kaza, sanirim benim icin en iyi olan seydi. Cünkü, yasadiklarimdan nasil erdemli olunacagini ögrendim" der.
Yillardir Bremen'de basarili bir sirket isleten ve daha sonrada sirketini Hamburg'a tasiyan, yaptigi hizmetlerle aristokrat Arap cevresinde de prestij sahibi olan Heinz Biller'e gelen caresiz insanlarin, sonraki yasamlari tamamen degiserek mutlu ve basarili bir sekilde devam etmistir, cünkü Heinz Biller, satilan ürünleri önce kendisi dener. Vücuda uyum saglayacak dogru ürünleri bulana kadar ugrasir. Kendisine gelen insanlari mutlu etmeden de göndermez. Onlarin yasadiklarini, acilarini, rahatsizliklarini anlayabilen ve de yasayan biri olarak mutlu sona ulasmadan asla vazgecmez. Kendisine umutsuz bir durumda tekerlekli sandalyelerle gelen kisilerle yaptigi sohbetlerde, o insanlarin ikna etmis ve yasam ile tekrar barismalarini tekrar saglamistir. Uygun protez bulunmadigi durumlarda bile umudunu kaybetmeyen ve hastasina da kaybettirmeyen Heinz Biller cözümü " KISIYE ÖZEL PROTEZ" üreterek bulur. Özellikle "Iki dizi olmayan insanlara" yapilan protezlerden büyük guru duymustur.
kac kisiyi mutlu ettigini gizleyerek nedenli mütevazi bir kisilige sahip oldugunuda kanitlamistir.

Bu konu sizi sayet ilgilendiriyorsa, bize asagidaki adres ve telefonlardan ulasabilirsiniz.

Biller Ortopedi Teknolojisi Ve Protez Saglik Merkezi
Billhorner Mühlenweg 1

20539 Hamburg

Telefon: +49 (0)40 / 28784470 Fax: +49 (0)40 / 28784472