Клуб за народни танци "Гайда" Франкфурт I VBV "Gaida" Frankfurt 2.45

Idsteiner Str. 91
Frankfurt, 60326
Germany

About Клуб за народни танци "Гайда" Франкфурт I VBV "Gaida" Frankfurt

Клуб за народни танци "Гайда" Франкфурт I VBV "Gaida" Frankfurt Клуб за народни танци "Гайда" Франкфурт I VBV "Gaida" Frankfurt is a well known place listed as Club in Frankfurt ,

Contact Details & Working Hours

Details

Ето го и малко по-дългото описание за всички, които се интересуват.

През 2011 година двама от сегашните учредители на клуб „Гайда“ били поканени да кумуват на близки техни приятели. Както знаем кумът и кумата по традиция играят важна роля в една сватба и от тях се очаква да изиграят не е едно хоро. В репертоара им тогава влизали правото хоро и ... правото хоро :-D. Това ги накарало да се амбицират и да започнат с помощта на самоучител да разучават някои от по-известните хора.

От тогава насам те търсели подходящи възможности и съмишленици, с които да играят народни танци във Франкфурт. В края на миналата година заедно с пет други приятели, между които и настоящият учител на клуба, те решили, че ще опитат да осъществят тази прекрасна идея, пък каквото сабя покаже.

Клубът е с идеална цел, а желанието на хората, стоящи зад него, е да се предложи възможност на повече хора от Франкфурт и региона да изучават и упражняват български народни танци и хорá.

Всеки е добре дошъл при нас и има възможност да дойде на безплатен пробен час.

Поздрави,

Клуб „Гайда“