Sun & Beauty Center Sunstar 3.83

4.7 star(s) from 27 votes
Hoevensebaan 36
Kapellen, 2950
Belgium

About Sun & Beauty Center Sunstar

Sun & Beauty Center Sunstar Sun & Beauty Center Sunstar is a well known place listed as Spas/beauty/personal Care in Kapellen , Beauty Salon in Kapellen , Tanning Salon in Kapellen ,

Contact Details & Working Hours

Details

Bij Sunstar kan u terecht voor alles wat met verzorging, schoonheid & gezondheid te maken heeft.
Zowel in het zonnecenter met 10 professionele zonnebanken als in het schoonheidssalon, de nagelstudio kan u terecht. Wij bieden ook massages aan, permanente make-up (zie data op de website) , afslankbegeleiding met de VacuShaper®, Vibrashaper & Rollershaper, Kyalin dieetbegeleiding ... Wij hebben ook toffe accesoires zoals sjaals, sleutelhangers, kledij, juweeltjes. Ook voor verzorgingsproducten, nagellak en schoonheidsproducten kan u bij ons terecht. Wij zijn 7 dagen op 7 open telkens van 7u tot 22 u.

Bij uw eerste bezoek aan ons Sun & Beauty Center verwelkomen wij u graag persoonlijk om u als nieuwe klant te registreren en samen uw huidtype te bepalen, indien u gebruik wenst te maken van de zonnebanken. De registratie geschiedt in overeenstemming met de wet door middel van uw identiteitskaart of SIS-kaart.

Hygiëne is een absolute topprioriteit. Dagelijks worden de zonnebanken meerdere malen gereinigd en maandelijks uiteengehaald voor algemeen onderhoud.

In ons Sun & Beauty Center kan u terecht voor diverse verzorgingen, gaande van gelaatsverzorgingen tot pedicure, manicure, gelnagels, massages, ...

Uw wagen kwijt geraken, is geen probleem op de parking 't Bruggeske.