ZIPtuning België 4.31

4.4 star(s) from 108 votes
Durmakker 15
Evergem, 9940
Belgium

About ZIPtuning België

ZIPtuning België ZIPtuning België is a well known place listed as Automobiles And Parts in Evergem , Automotive Customizing in Evergem ,

Contact Details & Working Hours

Details

Als enige tuner hebben wij een jong en gedreven team dat zich fulltime bezig houdt met het ontwikkelen van tuningen. Ons team bestaat uit onder andere twee programmeurs die zich continu bezig houden met de software. Eén van de programmeurs is hierbij een afgestudeerd ingenieur. Samen met onze tweede programmeur en de ingenieurs, die zich met de hardware bezig houden, hebben zij de taak van het testen & dataloggen. Zij hoeven zich niet druk te maken om de dagelijkse werkzaamheden zoals de telefoon aannemen of administratie bijhouden. Een automonteur is simpelweg niet opgeleid tot het op deze manier afstellen van motoren. Wij hebben hiervoor gekwalificeerd personeel dat werkt volgens kwaliteitssystemen.


Door zo’n uitgebreide bezetting houden wij ons naast stage 1 tuningen ook regelmatig met stage 2, 3 & 4 projecten bezig. Bij stage 1 maken wij een tuning die binnen de belasting van de originele componenten van de motor valt. Doordat wij ons regelmatig buiten deze velden bevinden hebben wij een veel beter inzicht in de mogelijkheden omtrent tuning.


De door ons ontwikkelde software verkopen wij niet alleen in onze vestigingen! Wereldwijd hebben wij een dealernetwerk van meer dan 120 partijen welke voornamelijk bestaan uit importeurs, dealers & Bosch Car Services. Al deze bedrijven ontvangen op maat gemaakte software van onze programmeurs. (www.ziptuning.com) Elke dag komen er ongeveer 60 nieuwe auto’s de weg op met een door ZIPtuning afgesteld motormanagement. Maandelijks worden door ons meer dan 600 auto’s getest op de testbank. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze hoge kwaliteitsnormen te garanderen.