Restaurant Lane12 4.23

4.8 star(s) from 74 votes
Boomsesteenweg 35 (vroeger Bowlingpaleis)
Schelle, 2627
Belgium

About Restaurant Lane12

Restaurant Lane12 Restaurant Lane12 is a well known place listed as Restaurant/cafe in Schelle , Restaurant in Schelle , Bowling Alley in Schelle ,

Contact Details & Working Hours

Details

Een stuk gerijpt rundsvlees uit de rijpingskast, ribbekes à volonté, een assortiment vleesbereidingen met side dishes of een compleet buffet ?
Altijd heel puur en smaakvol klaargemaakt en met voldoende fantasie. Het interieur is warm-industrieel en de vriendelijke bediening in lederen schort onderstreept de puurheid. Hier voel je je meteen thuis !
Je kan opteren om à la carte een keuze te maken, of je kan de "Flavours" of "Fish&Ribs" formule kiezen aan een vaste prijs.
Share the love.. in Lane12 gaan we uit van het principe "Sharing is caring" waarbij de gerechten midden van tafel komen te staan.
Op zondag kan je hier terecht voor een overheerlijk ontbijt in buffetvorm.
Full Experience : een eetbelevenis zonder grenzen ! Vrijdag, zaterdag en zondag kan je eindeloos kiezen uit de gerechten die de koks klaarmaken en uitstallen aan de kookeilanden. Samengestelde salades en tapas als voorgerecht. Rundsvlees uit de houtskooloven, lamsrump en ananas van de churrasco BBQ, sticky spareribs, gambas en vis op de teppanyaki, .. alles vergezeld van warme groentjes, sausjes, aardappelgarnituren, ..
En wie zin heeft kan een overheerlijke maaltijd combineren met een partijtje bowlen. Op de eerste verdieping hebben we 16 bowlingbanen met knusse zeteltjes, een toffe bar en een loungehoek met haardvuur.