Weygers Totale Projectinrichting 3.26

5 star(s) from 1 votes
Ekkelgarden 4
Hasselt, 3500
Belgium

About Weygers Totale Projectinrichting

Weygers Totale Projectinrichting Weygers Totale Projectinrichting is a well known place listed as Home Decor in Hasselt , Company in Hasselt ,

Contact Details & Working Hours

Details

Weygers nv is de ideale partner voor al uw totaalprojecten sinds 1986.
Wij garanderen dankzij onze jarenlange ervaring en inzet, een perfecte afwerking en ondersteuning bij de uitvoering van uw project.

Weygers Totale projectinrichting verlegt steeds haar grenzen in de totaalafwerking van projecten ontworpen door architecten, interieurarchitecten en designers. Evenwel assisteren wij zelf de klant naar materiaalkeuze en het ontwikkelen van het beste uitvoeringsplan. Deze aanpak resulteert in unieke projecten die op maat van de klant gerealiseerd worden binnen het budget en volgens de afgesproken planning.

Door de gedreven interne samenwerking van beide bedrijven verzekeren wij onze klanten vakmanschap en hoogstaande kwaliteit geleverd door 50 medewerkers in verschillende disciplines: gyprocwerken, glazen wanden, deuren, verlaagde plafonds, meubelmaatwerk, schrijnwerk, lakwerk, vloerbedekking, schilderwerk, muurbekleding, spanplafonds, enz.

De talrijke referenties van gerealiseerde totaalprojecten zijn het bewijs dat Weygers nv uw partner bij uitstek is!