Westpunt 5.06

4.7 star(s) from 163 votes
Hoogbrugkaai 91
Hasselt, 3500
Belgium

About Westpunt

Westpunt Westpunt is a well known place listed as Restaurant/cafe in Hasselt , Food & Restaurant in Hasselt ,

Contact Details & Working Hours

Details

Westpunt staat garant voor een unieke combinatie van eten, drinken en beleving. Gelegen vlak aan het water, is het de perfecte setting voor een heerlijk terrasje, uitgebreide lunch, straf communiefeest en zoveel meer. Hoewel gelegen in het midden van het centrum van de stad, is het er enorm rustig vertoeven en is er steeds voldoende parking ter beschikking.

Focus op vis
Dankzij onze bijzondere ligging aan het water leggen we de focus op sublieme visgerechten. Steeds rekening houdend met kwalitatieve ingrediënten en verse producten waarbij gezondheid en betaalbaarheid centraal staan.
Naast deze visgerechten serveren we je een ruim aanbod aan klassieke gerechten met een leuke, unieke twist. Voor ieder wat wils dus!

Mooiste terras van Hasselt
Vlei je neer op het mooiste terras van Hasselt en laat je overdonderen door een zorgeloos vakantiegevoel: Een heerlijk drankje in de hand, gras onder je voeten en de zon op je snoet!
Ook binnen is het aangenaam zitten. Dankzij grote glaspartijen creëren we een relaxte sfeer en komt buiten naar binnen. Geniet zo van adembenemende zonsondergangen op een unieke locatie!