The Wedding Agency 2.54

4.8 star(s) from 24 votes
Frankrijklaan 54
Bredene, 8450
Belgium

About The Wedding Agency

Contact Details & Working Hours

Details

Welkom bij "The Wedding Agency"

Bij een unieke gebeurtenis als een huwelijkfeest is een professionele organisatie van essentieel belang. Een weddingplanner heeft de know-how, expertise en ervaring om u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen en volgt alle trouwtrends op de voet, zodat elk feest uniek, creatief en origineel is.

Welke diensten biedt 'The Wedding Agency' aan?

- Ceremoniemeester

Wanneer jullie de voorbereidingen al volledig zelf hebben gedaan en alleen iemand nodig hebben die de huwelijksdag in goede banen leidt, dan kun je mij inzetten als jullie ceremoniemeester.

- Weddingplanner van A tot Z

Het stressvrij voorbereiden van uw bruiloft begint hier… Van de locatie tot de bloemen, van de uitnodigingen tot de bedankjes en van de jurkjes voor de bruidsmeisjes tot de muziek. Jullie bruiloft wordt volledig geregeld.

Trouwadviesgesprek

Willen jullie starten met de planning van jullie trouwdag, maar weten jullie niet goed waar te beginnen? Of beschikken jullie over niet genoeg budget om de volledige planning én organisatie door een professionele Weddingplanner te laten uitvoeren? Dan is een trouwadviesgesprek geschikt voor jullie!

Andere feesten

Elke mijlpaal in het leven is een gelegenheid voor een feestje. Bij the wedding agency bent u aan het juiste adres om bijzondere ‘once in a lifetime’ momenten voor eeuwig te verzilveren. Voor elk feest zorgen wij voor een uniek karakter en een persoonlijke touch.

Trouwen in het buitenland

Een Italiaanse bruiloft in Toscane, een beach wedding aan de costa del sol, of trouwen in een sprookjeskasteel in frankrijk? Steeds meer koppels beslissen om in het buitenland in het huwelijksbootje te stappen.

Aarzel niet om mijn website te bezoeken: www.theweddingagency.be of mij te contacteren voor meer info!

Groetjes

Tracy Djan