Vuurdoop 4.15

Elfde-Liniestraat 24
Hasselt, 3500
Belgium

About Vuurdoop

Vuurdoop Vuurdoop is a well known place listed as Event Planner in Hasselt , Community in Hasselt ,

Contact Details & Working Hours

Details

12 mei is een datum om naar uit te kijken. De lente is in volle bloei en een warme zomerbries krult rondom ons: de geur van barbecue en lentebloesem, het geluid van zwoel, zomers vogelgezang en de smaak van de frisse pint. Het enige wat lijkt te ontbreken, is straffe livemuziek. Wel, hou dan zeker deze datum in het oog, want Vuurdoop is aan haar tweede editie toe.

Vuurdoop is een festival gedragen door PXL-Music. De laatstejaars-studenten muziek vatten drie jaar intensieve opleiding samen in hun eigen creatieve eindwerk. Ze treden voor de eerste maal naar buiten met hun muziek. Ze zijn vooraf gegaan door minder onbekenden als Warhola, Double Veterans, The Guru Guru en velen meer. Je kan er dus als eerste bij zijn bands van dit kaliber te ontdekken. Blijf na de bands zeker plakken voor een leuke afterparty.

“The heroes in the shadow” zijn de tweedejaars studenten muziekmanagement. Zij dragen de volledige productie, communicatie, randanimatie, catering, drankvoorziening, programmatie,… Kortom, ze organiseren het festival van A tot Z. Dit in samenwerking met de niet-te-vergeten geluidstechniekers, die de bands live sonisch doen schitteren.
Muzikaal talent, kunst, mondgasmisch eten en de nodige verrassingen staan 12 mei in de Elfde-Liniestraat 24 te Hasselt op jou te wachten. We nodigen je met ons vurig hart uit op een dag vol ontdekking.

VUURDOOP is dus de ideale plek om de bands van morgen te ontdekken!