VTI Torhout 4.12

3.9 star(s) from 20 votes
Papebrugstraat 8A
Torhout, 8820
Belgium

About VTI Torhout

VTI Torhout VTI Torhout is a well known place listed as School in Torhout ,

Contact Details & Working Hours

Details

Een warme school met duidelijke en heldere afspraken die kansen biedt tot de volledige ontplooiing van jongeren.
Het gedreven schoolteam baseert zijn pedagogische en vakinhoudelijke kwaliteiten op een diepe menselijkheid.

Ook op onze pagina hebben we graag dat je je houdt aan de netiquette. Netiquette is een samentrekking van de woorden netwerk en etiquette en behandelt eigenlijk de do's en don'ts van online communicatie.
Bij internet-communicatie gelden in feite dezelfde waarden en normen als in het dagdagelijkse leven: 'behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden door anderen'. Met andere woorden, toon beleefdheid tegenover de anderen in de internetgemeenschap. Het lijkt dan misschien wel dat je met een anonieme computer communiceert, aan de andere kant zit er ook een mens van vlees en bloed. Post daarom geen kwetsende of aanstootgevende berichten en vermijd discriminatie en schelden. Hoofdletters in een tekst gebruiken wordt aanzien als roepen, schreeuwen, vermijd dit dus. Weersta aan de verleiding om anderen te beledigen indien je je verongelijkt voelt. Denk eraan dat de discussies openbaar zijn en dat het de bedoeling is een constructieve discussie op gang te brengen.

Berichten die, naar oordeel van de moderator(s) van deze pagina, niet geschikt zijn kunnen zonder opgave van redenen geheel of gedeeltelijk verwijderd worden.