Vriendenkring Kleuterschool 't Regenboogje 2.55

4.5 star(s) from 2 votes
Zuidkapelweg 15
Veurne, 8630
Belgium

About Vriendenkring Kleuterschool 't Regenboogje

Vriendenkring Kleuterschool 't Regenboogje Vriendenkring Kleuterschool 't Regenboogje is a well known place listed as Non-profit Organization in Veurne ,

Contact Details & Working Hours

Details

Welkom op de facebook paginga van De Vriendenkring van de kleuterschool 't regenboogje.
De vriendenkring bestaat enerzijds uit een vaste kern die aanwezig zijn op de vergaderingen en anderzijds uit een groep van helpende handen, die een handje toesteken op de activiteiten.
Tijdens de vergaderingen luisteren ouders, leerkrachten, sympathisanten en directie naar elkaar en denken we samen na over de werking van de kleuterschool. Tijdens de bijeenkomsten worden de eerste praktische afspraken gemaakt om elk festijn tot een goed einde te brengen. We hebben het dan over het sinterklaasfeestje, het tweejaarlijks schoolfeest, de afscheidsreceptie van de 3 de kleuters, de oudercontacten, … . Om dit alles in goede banen te leiden, kunnen we rekenen op de groep ‘de helpende handen’ die meehelpen in het klaarzetten van de zaal, helpen bij de voorbereiding van het schoolfeest, … .
Daarnaast organiseren we elk jaar een pannekoekenverkoop en met deze opbrengst steunen we de directie in een of ander project in functie van de schoolorganisatie.

Via deze weg wensen we jullie, ouders van de kleuterschool 't regenboogje en sympathisanten, te informeren over onze activiteiten.

Heb je zin om aan te sluiten bij deze enthousiaste groep, aarzel dan niet om contact op te nemen via deze pagina of het e-mailadres.