Voetreflexpraktijk Els van Daele 2.19

4 star(s) from 1 votes
Geldenaaksebaan 127
Heverlee Park, 3001
Belgium

About Voetreflexpraktijk Els van Daele

Voetreflexpraktijk Els van Daele Voetreflexpraktijk Els van Daele is a well known place listed as Health/beauty in Heverlee Park ,

Contact Details & Working Hours

Details

Visie

Lichamelijk ongemak en ziekte wordt vanuit onze westerse kijk vaak op de volgende manier bekeken: We voelen ons niet goed en zoeken naar een oplossing , een manier om snel weer voort te kunnen gaan als voorheen.

Voertreflexologie kan als je daar voor kiest op deze manier uitgevoerd worden. Je Pijn zal verminderen, de doorbloeding en bezenuwing naar een bepaald gebied wordt bevorderd zodat herstel sneller zal verlopen.

Daarnaast merken mensen dat voertreflexologie ook hun algemeen welzijn verbeterd, los van de vraag waarmee ze kwamen. Dit kan een uitnodiging zijn om op een andere manier te kijken naar wat je "overkomt".

Uitnodiging

Ziekte en andere vormen van ongemak komen niet uit de lucht gevallen ook al lijkt dat voor ons soms wel zo. Ze zijn een teken van het lichaam dat er op één van je levensgebieden (fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal, ideologisch of spiritueel) iets verloopt op een manier die niet in harmonie is met wie jij in wezen bent. In plaats van zo snel mogelijk voort te kunnen als voorheen kan een ongemak een uitnodiging zijn om eens dieper te kijken naar wat er anders kan. Echte verandering en echte heling ligt vooral in je eigen handen, maar er zijn vele mensen die je steun kunnen geven op je weg.

Voertreflexologie is één van die manieren. Voertreflexologie vertelt via de verschillende reflexzones, waar er een onbalans is. Via een voetreflexsessie wordt alles weer in beweging gebracht zodat een nieuwe balans mogelijk wordt gemaakt. De Oosterse kijk op ziekte en gezondheid is hier voor mij een hulpmiddel om verder te kijken dan de plaats waar het ongemak zich voordoet. Indien nodig en in samenspraak met jou werk ik ook samen met andere diciplines zodat je beter en breder invloed kan uitoefenen op jou situatie. Dit kan gaan van voedingsadvies, consult bij een klassiek arts tot ...