Vlaamse Operatieverpleegkundigen VVOV 2.57

5 star(s) from 3 votes
Slameuterstraat 4
Onze-Lieve-Vrouw-Waver, 2861
Belgium

About Vlaamse Operatieverpleegkundigen VVOV

Vlaamse Operatieverpleegkundigen VVOV Vlaamse Operatieverpleegkundigen VVOV is a well known place listed as Health/medical/pharmaceuticals in Onze-Lieve-Vrouw-Waver ,

Contact Details & Working Hours

Details

Wat is het doel van de vereniging van Vlaamse Operatieverpleegkundigen?

Op technisch vlak trachten wij zo veel mogelijk kennis en beroepservaring uit te wisselen betreffende operatieverplegingstechnieken op zowel nationaal en internationaal vlak ( vb: EORNA, AAORN,...)

We bevorderen de samenwerking met elke beroepsgroep die betrokken is bij de activiteiten in en rond het operatiekwartier. In het bijzonder worden deze samenwerkingen nagestreefd met bestaande verpleegkundige verenigingen (vb: VVIZV, VVVS,...)
Uiteraard begint alles bij een gedegen opleiding en/of bijscholing van ieder die betrokken is bij de verzorging van de operatiepatiënt. Door het organiseren van wetenschappelijke bijeenkomsten (o.a. ons jaarlijks symposium en de bijeenkomsten,avondlezingen,... van onze regionale werkgroepen), het delen van informatie over publicaties, vakliteratuur,... En het streven naar éénvormigheid in werking van het operatiekwartier dragen we hier toe bij.
Daarom dat we de laatste jaren streven om de beroepstitel te bekomen. Op vlak van erkenning is deze beroepstitel een noodzaak en is dit onze topprioriteit.