Vision Groep 2.28

4.3 star(s) from 3 votes
Oude baan 438
Limburg, 3630
Belgium

About Vision Groep

Vision Groep Vision Groep is a well known place listed as Event Planning/event Services in Limburg , Event Planner in Limburg ,

Contact Details & Working Hours

Details

Even voorstellen…

Al enkele jaren merken we een stevige groei in onze onderneming. Onze grote betrouwbaarheid en onze correcte afspraken zijn dan ook een sterke troef die onze klanten zeer weten te appreciëren. Geen blikje kant en klare soep voor ons! Al onze bruiloften en feesten proberen we met kwaliteit en zorg af te werken onder het motto: ieder feest is uniek !


VISIONEVENTS organiseert graag in samenwerking met u als klant uw totaalevenement. Wilt u een open-deur-dag organiseren, een fuif, een feest, party, bruiloft, festival... ?
Wij zoeken samen met u als klant naar de mogelijkheden om van uw plannen een geslaagde realisatie te maken.


Met SOUNDVISION bieden wij u door onze jarenlange ervaring de meest kwalitatieve licht- en geluidsets aan tegen de meest voordelige tarieven. Ook kan u bij ons terecht voor verschillende dj’s met voldoende ervaring om jouw feest/event onvergetelijk te maken.


Met FUNVISION willen we graag klaarstaan om evenementen te voorzien van springkastelen, animatie en volksspelen. Daarnaast voorzien we in onze verhuurafdeling ook partytenten , staantafels , terrasstoelen en frigo’s …
Bijkomend kan u bij FUNVISION terecht voor animatie. Wij verzorgen de animatie van receptie tot opendeurdag,van verjaardagsfeest tot bedrijfsfeest,... . Funvision beschikt ook over enkele ervaren monitoren met brevet in het jeugdwerk of mensen met een bestaande ervaring binnen jeugdwerk. Daarom voorzien we tevens volledige speelstraten van materiaal en/of monitoren.

Wilt u graag een feest/event organiseren?
Wij willen graag met u op zoek gaan naar een formule waar budget en feest samengaan. Conctacteer ons vrijblijvend.