VIO Interim & HR - Waregem 2.07

Stormestraat 159
Waregem,
Belgium

About VIO Interim & HR - Waregem

VIO Interim & HR - Waregem VIO Interim & HR - Waregem is a well known place listed as Company in Waregem ,

Contact Details & Working Hours

Details

VIO Interim & HR is reeds 8 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Een glimlach op ieders gezicht toveren, dankzij een job op maat: daar gaan we voor.

Als bedrijf maken wij het verschil door te werken op maat en door een waarden gedreven omgeving te creëren. Dit zowel voor onze uitzendkrachten, onze klanten als voor onze vaste medewerkers.
Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers.

Ben jij op zoek naar een nieuwe job en ben je gebeten door de uitzendsector? Solliciteer dan op één van onze interne vacatures (http://www.vio-interim.be/word-viollega).

Ben je op zoek naar een nieuwe job bij één van onze klanten? Bekijk ons ruim aanbod aan vacatures via deze link http://www.vio-interim.be/vacatures.

Ben je een werkgever en op zoek naar kwalitatief personeel? Neem dan contact op met één van onze kantoren (http://www.vio-interim.be/contact). Onze Vio Interim kantoren zijn gespecialiseerd in de rekrutering van alle arbeidersprofielen en uitvoerende bedienden. Onze HR Consultants binnen de Vio HR kantoren staan in voor de rekrutering van bedienden, hogere technische profielen en kaderleden. Wij bieden zowel uitzendcontracten aan als aanwervingen via selectiefee.

Tot snel!