ViaVia Joker Reiscafé Mechelen 4.88

4.3 star(s) from 141 votes
Zandpoortvest 50
Mechelen, 2800
Belgium

About ViaVia Joker Reiscafé Mechelen

ViaVia Joker Reiscafé Mechelen ViaVia Joker Reiscafé Mechelen is a well known place listed as Restaurant/cafe in Mechelen , Restaurant in Mechelen ,

Contact Details & Working Hours

Details

Je kunt er de zuiderse sfeer komen proeven op je bord, maar ook ervaren door het bijwonen van allerlei activiteiten. De lekkere keuken, de vlotte bediening, reisvoorstellingen, workshops… zullen van elk ViaViabezoek een unieke belevenis maken.

In ViaVia Mechelen kan u gezellig en werelds tafelen of genieten van ons ruim assortiment aan dranken. Binnen kunnen 70 gasten zich culinair laten verwennen. Verder is er nog ons terras aan de waterkant, een gezellig zaaltje onder een 16de-eeuwse overwelving en een sfeervolle zolderruimte voor groepen tot 49 personen. Voor feestjes, vergaderingen, events… in een uniek kader ben je bij ViaVia Mechelen aan het juiste adres.

ViaVia Mechelen is de ideale uitvalsbasis om een bezoek aan Mechelen te beginnen of te eindigen. Bart en Andy beantwoorden als erkende Mechelse stadsgidsen en reisleiders Vlaanderen graag je vragen over Mechelen of omgeving. David kan je verder helpen met culinair advies!

OmgevingViaVia Mechelen bevindt zich in het Molenhuis, gelegen aan de ingang van de Kruidtuin aan de Zandpoortvest. (vlak tegenover de Lessius Hogeschool) Het Molenhuis is een restant van het grootste watermolencomplex van de Nederlanden in de 15de eeuw.