Vernaeve Jaguar & Land Rover 4.27

5 star(s) from 66 votes
Fraterstraat 119
Merelbeke, 9000
Belgium

About Vernaeve Jaguar & Land Rover

Vernaeve Jaguar & Land Rover Vernaeve Jaguar & Land Rover is a well known place listed as Automotive in Merelbeke , Car Dealership in Merelbeke ,

Contact Details & Working Hours

Details

Welkom bij het Vernaeve Team. In 2016 zal garage Vernaeve 90 jaar bestaan. Je kan dus zonder twijfel spreken van jarenlange ervaring en expertise. Elke dag zijn wij gepassioneerd om die know-how ten dienste te stellen van onze klanten. Garage Vernaeve is de enige officiële verdeler van de merken Land Rover en Jaguar in Gent en omliggende regio.

Garage Vernaeve is trots op de vele klanten die doorheen de voorbije 90 jaar hun vertrouwen in het Vernaeve Team en in onze prestigieuze merken hebben gesteld. Zaakvoerders Eveline en Luc Vernaeve hebben de fakkel overgenomen van vader Julien Vernaeve en zijn samen ook al goed voor bijna 60 jaar inzet voor hun klanten en hun medewerkers. Zij engageren zich uitdrukkelijk voor de toekomst en investeren in het bouwen van een gloednieuw garagebedrijf in de Fraterstraat in Merelbeke waar we eind 2015 naar toe zullen verhuizen.

Land Rover Vernaeve en Jaguar Vernaeve hebben een gedegen reputatie opgebouwd in de Oost-Vlaamse autowereld en we gaan er elke dag ten volle voor om die reputatie waar te maken. Zoals gezegd, welkom bij het Vernaeve Team.