Vercomo bvba 2

Bouwelsesteenweg 16
Nijlen, 2560
Belgium

About Vercomo bvba

Vercomo bvba Vercomo bvba is a well known place listed as Bank/financial Institution in Nijlen ,

Contact Details & Working Hours

Details

Vercomo is een modern en dynamisch bedrijf, gevestigd te Nijlen en is gespecialiseerd in verzekeringen voor ondernemingen en particulieren, financiële producten, hypothecaire kredieten en leningen op afbetaling.

Onze meerwaarde bevindt zich in het feit dat ons kantoor niet gebonden is aan 1 bepaalde verzekeringsmaatschappij of bank.

Aangezien wij erkend zijn als onafhankelijk bemiddelaar, kunnen wij voor u de beste waarborgen tegen een correcte prijs aanbieden en dit steeds bij kwalitatieve maatschappijen.

Vermits wij over verregaande volmachten beschikken waardoor we een eventueel ongeval volledig zelf mogen afhandelen, dient u ook niet lang te wachten op de schadevergoeding.

Op gebied van verzekeringen werkt “VERCOMO” samen met landelijk bekende en kwalitatieve verzekeringsmaatschappijen en kan als onafhankelijk tussenpersoon de belangen van haar cliënten optimaal dienen.

Na het sluiten van een polis mogen cliënten voortdurend rekenen op deskundige begeleiding en ondersteuning, ook bij schade.

Op gebied van “Financiële Producten” (hypotheken, leningen op afbetaling, sparen en beleggen) werken wij uitsluitend met betrouwbare en financieel sterke maatschappijen.

Vercomo levert maatwerk voor élke relatie.

Door deze kwaliteit en door een goede mond tot mond reclame groeien onze portefeuilles gestaag. Immers, de relaties weten zich verzekerd van een deskundig en kwalitatief hoogstaand advies en een zorgvuldig en betrouwbaar beheer van hun verzekeringsportefeuille.

Vercomo adviseert vakkundig en onafhankelijk ...