Vandermolen en zonen 2.07

5 star(s) from 1 votes
Staatsbaan 254
Lubbeek, 3210
Belgium

About Vandermolen en zonen

Vandermolen en zonen Vandermolen en zonen is a well known place listed as Professional Service in Lubbeek ,

Contact Details & Working Hours

Details

Vakmanschap van vader op zoon!

Vandermolen & Zonen NV in Lubbeek (bij Leuven) is al meer dan 40 jaar actief als specialist in centrale verwarming en sanitair. Dat betekent al drie generaties lang een zelfwerkende zaakvoerder, die zich honderd procent professioneel inzet voor particulieren.

Dankzij die vele jaren gezamenlijke ervaring hebben we veel vakmanschap opgebouwd in de installatie, het onderhoud en herstellingen aan boilers, condensatieketels, convectoren en (sier)radiatoren, gas- en mazoutketels, sanitaire artikelen en vloerverwarming. Geen wonder dat Vandermolen & Zonen daarom alleen voor topmerken kiest, zoals Buderus, Junkers en Radson bijvoorbeeld. We blijven ook continu opleidingen in onze vakgebieden volgen om op de hoogte te zijn van de laatste technieken.

Dankzij de inzet en professionaliteit van Vandermolen & Zonen kunnen we ook diverse certificeringen voorleggen. We zijn door Cedicol erkend als MazoutExpert installateur met de specialisatie ketel/brander. En door Cerga zijn we gecertificeerd en erkend als gasinstallateur en onderhoudstechnicus. Voor u een garantie van vakmanschap, kwaliteit, milieuvriendelijkheid en veiligheid!

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende prijsofferte!