Vanbrabant chauffage/sanitair totale badkamerinrichting. 2.87

4.6 star(s) from 9 votes
Gentseweg 239
Waregem, 8792
Belgium

About Vanbrabant chauffage/sanitair totale badkamerinrichting.

Vanbrabant chauffage/sanitair totale badkamerinrichting. Vanbrabant chauffage/sanitair totale badkamerinrichting. is a well known place listed as Shopping/retail in Waregem ,

Contact Details & Working Hours

Details

Bij Vanbrabant chauffage/sanitair bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuwe centrale verwarmingsketel, al dan niet in combinatie met een zonneboiler of warmtepomp.
Wij werken reeds 3 generaties met Viessmann, want ons een zeer uitgebreide kennis en meer dan voldoende vakmanschap geeft.

Indien u uitkijkt om uw badkamer te renoveren bent u bij Vanbrabant chauffage/sanitair ook aan het juiste adres! Wij verzorgen uw renovatie van A tot Z, van afbraak tot opbouw en staan U bij in elk proces van deze renovatie, van materiaalkeuze naar volledige afwerking,...

Houdt u van het warme gevoel van hout onder je voeten? Dan is er maar één adres en dat is Litubel Parket. Deze parket die in eigen fabrikaat gemaakt wordt wordt door ons vakkundig geplaatst, of verkocht aan de handige doe-het-zelver die de nodige hulp en tips kan meekrijgen van ons!

Tenslotte kunt u bij C&C interieur-projects terecht voor de volledige inrichting van uw huis!
WIj verzorgen Uw schilderwerk, behanging, lambrisering, keukens, badkamers, slaapkamers, woonkamers, dressings,...

Kortom, u kan alles onder één dak vinden bij ons!

Bezoek ons gerust in onze toonzalen te Waregem en Ardooie.

Gentseweg 239 - 8792 Waregem
Roeselaarsestraat 9A - 8850 Roeselare