Van Steenbrugge Advocaten 2.69

4.5 star(s) from 10 votes
Durmstraat 29
Mariakerke, 9030
Belgium

About Van Steenbrugge Advocaten

Van Steenbrugge Advocaten Van Steenbrugge Advocaten is a well known place listed as Courthouse in Mariakerke , Criminal Lawyer in Mariakerke , Juvenile Lawyer in Mariakerke ,

Contact Details & Working Hours

Details

Ons kantoor helpt zowel particulieren als grote en kleine bedrijven die advies of bijstand zoeken in het ondernemings-, sport- of strafrecht.

Bij ondernemen hoort ook de confrontatie met een juridische wereld, of zelfs een juridisch kluwen. Onder de ervaren leiding van Jo Van Acker beschikt ons kantoor over een afdeling met ruime expertise in het ondernemingsrecht voor zowel zelfstandigen als kleine en grote ondernemingen. Daar hoort ook een vakkundigheid in het bancair recht bij.

Van Steenbrugge Advocaten combineert juridische deskundigheid en een ontembare passie voor sport in een unieke dienstverlening in het sportrecht. In deze cel leidt Walter Van Steenbrugge verschillende advocaten die dichtbij of middenin de sport staan en dezelfde sportieve geest delen.

Strafrecht is bij uitstek een materie die over mensen en menselijke schade gaat. Met de grootste zorgvuldigheid staan we zowel slachtoffers als daders van misdrijven bij. Walter Van Steenbrugge en Christine Mussche werken al drie decennia samen en leiden, elk met hun eigen accenten, een team van specialisten in het strafrecht. Ook de stijl van medevennoten Anne Marie De Clerck en professor Joachim Meese zijn bepalend voor de strijdlust van deze cel. Met professor Meese (Universiteit Antwerpen) hebben we het hoogste technisch vernuft in het procedureel en materieel strafrecht ter beschikking.