Vakantiewoning 't Blooteland 2.87

5 star(s) from 9 votes
Schoorlingstraat 4
Diksmuide, 8600
Belgium

About Vakantiewoning 't Blooteland

Vakantiewoning 't Blooteland Vakantiewoning 't Blooteland is a well known place listed as Hotel in Diksmuide , Cottage in Diksmuide ,

Contact Details & Working Hours

Details

't Blooteland is een vakantiewoning met drie sterren gelegen in het hartje van de Westhoek, namelijk in Diksmuide. Het huisje wordt omgeven door een weids akkerland waardoor je kilometers in de verte kan kijken!

Onze vakantiewoning was aanvankelijk een schuur met bakoven, die uiteindelijk volledig verbouwd is tot een stijlvol logeeradres. Het huisje is voorzien van alle comfort voor vijf personen. Op het gelijkvloers bevinden zich een eetkamer, een ingerichte keuken, een zithoek, een badkamer met regendouche en wc, en een slaapkamer met een tweepersoonsbed met uitzicht op de boomgaard. Op de bovenverdieping is een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed, een éénpersoonsbed (allemaal boxspringbedden) en een kinderbed voorzien.

Ontspannen doe je in de jacuzzi of in de infraroodcabine.
De grote tuin is volledig afgesloten zodat je over heel wat privacy beschikt. Die grote tuin is omzoomd met een meidoorn- en beukenhaag, die als het ware een heuse trekpleister is voor vele vogels.

Er is een mooie hoogstamboomgaard waar de schapen grazen. De kippen, eenden, duiven en kalkoenen hebben eveneens een plaatsje op de boerderij. Een tweetal poezen en Max, een hele lieve Berner Sennenhond, verblijven ook op het domein.

Bezienswaardigheden? Zie: http://www.tblooteland.be/pages/omgeving.html