Vabo Trailers 2.13

5 star(s) from 2 votes
meiveldlaan 1133
Sint-Truiden, 3800
Belgium

About Vabo Trailers

Vabo Trailers Vabo Trailers is a well known place listed as Repair Service in Sint-Truiden ,

Contact Details & Working Hours

Details

VABO bouwt verschillende soorten aanhangwagens voor allerlei doeleindes. De basisconstructie is relatief licht van gewicht, maar wij houden rekening met een grote sterkte daar wij door ervaring weten dat aanhangwagens door 9 op de 10 gebruikers overladen worden en dit niet een beetje.

Al onze aanhangwagens zijn gestraald, gemetalliseerd, bedekt met een laag zinkfosfaat en 2 lagen afwerkingslak beige of één RAL kleur naar keuze (met uitzondering van metallic kleuren).

Wij bouwen volgens de vraag van de klant en staan hem bij in zijn keuzes, welke ze ook kan zijn, maar in de mate van onze mogelijkheden en dit tot 12m.

Al onze aanhangwagens zijn gebouwd in overeenstemming met de geldende wetgeving in België. Met de nodige papieren voor de plaat aanvraag bij de DIV.

De aanhangwagens van meer dan 750 kg zijn geremd en voorzien van een Europese Goedkeuring , ze moeten naar de autokeuring voordat ze in dienst worden gesteld en ze moeten hun eigen inschrijvingsplaat bezitten.De autokeuring is altijd ten laste van de eigenaar en wordt door hem of zijn afgevaardigde gedaan.

De verkeerslichten zijn van het europees type, de buitenste achterlichten zijn beschermd . Ze zijn op 12 of 24 volt gemonteerd naar gelang de vraag van de klant. In optie ook LED verlichting in multi-voltage mogelijk.

De dissel voor de geremde aanhangwagens is normaal gezien van het type in V, uitzonderlijk van het type met centrale dissel met oplooprem en is voorzien van een handrem, een afbreekkabel, een koppeling voor een bol van ø 50mm of van een DIN oog en een neuswiel.

De assen van het geremde type zijn voorzien van automatisch achteruitrijdmechanisme.Voor de ongeremde aanhangwagens is er geen oplooprem of handrem voorzien.

De prijzen, tenzij anders vermeld, zijn exclusief BTW, vertrek onze werkhuizen. Bij bestelling van een aanhangwagen op maat wordt er een voorschot gevraagd van 30 %, het saldo wordt betaald bij het ter beschikking stellen.De leveringstermijnen gelden vanaf de ontvangst van het voorschot en worden vastgesteld op de ogenblik van de bestelling.

Sinds al een 10-tal jaren werken wij aan TOLWAGENS en CRACH SIMULATOREN die wij in ons werkhuis op punt hebben gesteld en die worden gemonteerd op een aanhangwagen. Dit om de gewone man het nut van het gebruik van veiligheidsgordels in een auto te laten zien. Zo hopen wij ons steentje bij te dragen aan meer veiligheid op de weg.