Up-Great 4.01

5 star(s) from 23 votes
Broekkantstraat 117
Meeuwen, 3670
Belgium

About Up-Great

Up-Great Up-Great is a well known place listed as Business Services in Meeuwen , Personal Coaching in Meeuwen ,

Contact Details & Working Hours

Details

We zijn een gelukkig echtpaar én businesskoppel dat succesvol anderen helpt met een upgrade van hun leven en levensstijl.

We bieden inkomstenmogelijkheden, op te bouwen naast de huidige activiteiten en die passief kunnen worden. Deze inkomsten kennen bovendien geen plafond en zijn overerfbaar.
We doen dit door samen te werken onder de veilige paraplu van Forever, een stabiel wereldbedrijf dat zijn sporen reeds verdiend heeft en niet afhankelijk is van banken of het beursklimaat.

Wij zijn leiders in de Benelux en het is onze taak om mensen te helpen die ambitieus zijn, durven dromen en bereid zijn wat tijd en energie te ruilen voor een extra of een hoofdinkomen.

Ben jij iemand die:
1. geïnteresseerd is in een extra € 350- € 750?
Je beveelt hoogwaardige en natuurlijke kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik aan op basis van je eigen positieve ervaringen;

2. geïnteresseerd is in een maandelijks inkomen van € 1500 - € 2500?
Je werkt met onze hulp en in teamverband samen en helpt graag andere mensen.

3. zoals ons, in een leidersrol, de wil heeft om financieel onafhankelijk te zijn?
Je hebt een jaarinkomen van minstens zes cijfers en krijgt al de voordelen die Forever te bieden heeft zoals carplan, internationale reizen en het delen in de winst.

Pas jij in een van bovenstaande profielen?
Neem dan contact met ons op zodat we spoedig en geheel vrijblijvend het verdienconcept met jou kunnen delen.

Wij hebben ook ooit beslist om een uurtje vrij te maken en naar het plan van Forever te kijken.
We hebben beiden een voorgeschiedenis in het onderwijs, zonder enige achtergrond of ervaring in de businesswereld. We hebben dit opgebouwd naast onze activiteiten en een gezin met vier kleine kinderen. Maar we waren gepassioneerd, hadden een sterk doel (o.a. onze vier kinderen) en hebben hard gewerkt om nu onbezorgd en zonder grenzen te kunnen genieten van al het mooie wat het leven te bieden heeft.

Met onze hulp en jouw ambitie en enthousiasme weten we dat jij, net als die duizenden en duizenden anderen, architect kan zijn van je eigen leven. En dat is het waard!