UNO - Knokke 3.96

Kustlaan 5 - Lippenslaan 295
Knokke, 8300
Belgium

About UNO - Knokke

UNO - Knokke UNO - Knokke is a well known place listed as Women's Clothing Store in Knokke , Shopping & Retail in Knokke ,

Contact Details & Working Hours

Details

Unieke designermerken op één plek zorgvuldig samengebracht, dat is in een notendop waar UNO modebewuste vrouwen al jaren blij mee maakt. Deze trendy zaak met twee vestigingen in Knokke wordt gerund door Frank en Pascale, die Europa doorkruisen op zoek naar de mooiste merken, fijnste materialen en upcoming designers. Het beste van verschillende modewerelden samenbrengen, dat is waar UNO voor staat.
De selectie van elk stuk gebeurt met de nodige zorg, oog voor detail en liefde voor het vak. Iets wat elke klant ook aan den lijve ondervindt, als zij bij UNO binnenwandelt. Wie op zoek gaat naar een totale outfit of dat ene kledingstuk dat men in gedachten heeft maar nauwelijks kan omschrijven, kan rekenen op professioneel advies van het hele UNO team. Vrijblijvend én met respect voor de persoonlijke stijl van elke klant.
Trendy lifestyle merken worden vergezeld van exclusieve stukken die je maar zelden in handen krijgt. Draagbare mode wordt probleemloos gecombineerd met unieke eyecatchers, waarmee je iedereen het nakijken geeft.

Selected designer fashion
*exclusive selection* fine materials* great combinations
...dat is UNO.


BRANDS
Barbara Bui
Mauro Grifoni
Malene Birger
Dorothee Schumacher
Designers Remix
Baum & Pferdgarten
J Brand
Patrizia Pepe
Hale Bob
Pinko
Clio Goldbrenner
BA&SH
Hudson Jeans
Brand Unique
Charlotte Sparre
Not Shy
Vince
Enes
Majestic
Twin Set
Paul & Joe
Who are You
Ella Luna
Ted Baker
Gaëlle Bonheur
Repeat
Till Da
What Else
Liven
Doma
Romeo & Julieta
7 For All Mankind
Robert Friedman
add
Maurizio Massimino
Wildfox
Leathercrown
Serafini
Settima
Yves Salomon
Aeron
Linde Gallery
Kash
Let&Her
The Hip Tee
Shirt a porter
See by Chloe