Uitleendienst 3.21

5 star(s) from 1 votes
Smekenstraat 61
Oostmalle, 2390
Belgium

Contact Details & Working Hours

Details

Het provinciebestuur van Antwerpen stelt didactisch en audiovisueel materiaal voor ontlening ter beschikking van de in de provincie Antwerpen gevestigde of aldaar tijdelijk verblijvende, door de Vlaamse Gemeenschap erkende en gesubsidieerde onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen en erkende organisaties binnen het kader van de sociaal-culturele sector.

Onder erkende organisaties wordt verstaan:

Organisaties die lid zijn van of erkend zijn door de gemeentelijke raden voor cultuurbeleid zoals jeugdraad, sportraad culturele raad,... of deze raden zelf. Een bevoegd ambtenaar moet deze erkenning bevestigen.
Afdelingen van organisaties die lid zijn van of erkend zijn door de Jeugdraad van de Provincie Antwerpen, de Provinciale Sportraad of de Raad voor Cultuur van de Provincie Antwerpen, deze organisaties zelf of die erkend zijn door de provincie Antwerpen.
Afdelingen van organisaties die erkend worden door de Vlaamse Gemeenschap in de sector Jeugd, Sport of Cultuur, of die erkend worden door instellingen die de bevoegdheid hiervoor verkregen hebben van de Vlaamse Gemeenschap, of deze organisaties zelf.
Een ontlening kan slechts toegestaan worden als aan alle voorwaarden van dit reglement voldaan is en als de materialen gebruikt worden voor een socio-culturele of vormende activiteit met niet-commerciële doelstellingen.